top of page

Het team

ingrid_rotthiers1.jpg

Ingrid

Mijn zoektocht naar meer ontspanning en balans in mijn leven leidde me naar diverse opleidingen en workshops rond NEI-therapie, energetisch lichaamswerk en massage. Meditatie, healing, ademhalingsrelaxatie, sound healing, EFT en inzichten uit opstellingswerk.

 

Mijn jarenlange ervaring, gecombineerd met inzichten uit de Westerse, Japanse en Hawaïaanse traditie, bieden mij poorten om de verschillende lagen van het "Zijn" aan te spreken, en maken van iedere behandeling en massage een unieke, op jou afgestemde ervaring.

Ik ben de trotse mama van drie prachtige dochters. Zelf gelukkig zijn en vervulling in het leven vinden is het mooiste geschenk dat ik aan mezelf én aan hen kan geven! 

Maak een afspraak

0473 44 54 81

Frank

Als gezondheidscoach en erkend othomoleculair therapeut begeleid ik mensen in hun zoektocht naar gezondheid, zowel bij jarenlang aanslepende, chronische klachten als louter preventief ter behoud van een optimale gezondheid.  

 

Ik vertrek steeds van dezelfde kerngedachte : het zelfgenezend vermogen dat in iedere mens aanwezig is optimaliseren. In onze praktijk worden geen ziekten behandeld maar begeleiden we mensen om hun natuurlijke weerstand te herstellen.  Niet alleen het lichamelijke maar ook het emotionele draagt bij tot het bekomen en behouden van gezondheid. 

 

Ik maak gebruik van quantum biofeedback, klinische psycho-neuro-immunologie , orthomoleculaire therapie, fytotherapie en aromatherapie.

Tijdens de eerste afspraak wordt er een anamnese afgenomen om inzicht te krijgen in uw situatie, waarna een behandelingsplan voorgesteld wordt, afgestemd op uw individuele noden en mogelijkheden.  Ook als U geen klachten heeft kunt U bij mij terecht voor een algemene check-up of energiebooster.

Er wordt op geen enkel moment een diagnose gesteld .  Hiervoor verwijs ik u door naar uw huisarts.  De U aangeboden adviezen en behandelingen vervangen nooit de door uw arts voorgeschreven therapie of medicatie.  Wijzigingen hieraan kunnen uitsluitend in samenspraak met uw arts gebeuren.

Ik ben lid van het B.B.O.W (Belgische Beroepsvereniging voor Orthomoleculaire Wetenschappen).

Maak een afspraak

0476 48 04 03

Frankdb_1.jpg
bottom of page